Creëer unieke badkamers en keukens met WALL PRO waterproof system

 

Met WALL PRO waterproof system kun je nu ook in de keuken en badkamer genieten van onze prachtige behangdessins. Deze geweldige waterdichte coating beschermt je behang tegen chemicaliën, maakt het kras- en stootvast, schrobvast en uv-bestendig. Hierdoor is WALL PRO waterproof system uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de douche en het toilet. De coating is beschikbaar in een mooie matte finish (PRO-501), maar ook in een subtiele glanzende finish (PRO-502).

behang in de badkamer

 

WALL PRO waterproof system aanbrengen

 

Het aanbrengen van WALL PRO waterproof system is niet moeilijk. Hieronder leggen we kort uit hoe het werkt. Klik hier voor de uitgebreide instructies.

 

  • * Breng de coating aan met een roller, kwast of met spuitapparatuur. Wacht wel minstens 48 uur voordat je dit doet, zodat het behang goed kan drogen.

 

Let op!: Al ons behang is gecertificeerd voor effectief gebruik met WALL PRO waterproof system. Kies je voor behang met eco-texture (reliëf), dan is het belangrijk om het behang voor te behandelen met de WALL PRO  PRO-601 waterproof system - primer. Deze primer zorgt voor een gladde ondergrond waarop de coating goed kan hechten. Klik hier voor meer informatie over WALL PRO  PRO-601 waterproof system - primer.

 

  • * Breng de coating in twee dunne, gelijkmatige lagen aan. Wacht 12 uur na het aanbrengen van de eerste laag voordat je de volgende laat aanbrengt. 

* Om er zeker van te zijn dat je wand geheel waterdicht wordt, is het belangrijk alle randen af te kitten met een acrylaatkit. Na 5 dagen is de coating volledig uitgehard en kun je het behang in contact laten komen met water.

 

Shop alle benodigdheden

 

 

 

Laat je inspireren

 

Bekijk onze schitterende selectie behang voor de keuken en badkamer en creëer unieke ruimtes.

 

badkamer behang

 

keuken behang