Nieuws

Nieuws & Beurzen

 

Heimtextil 2017

Intirio 2017

(29/01/2017 - 01/02/2017)

In 2017 zal Origin - luxury wallcoverings zich gaan presenteren op Intirio, dé Benelux-vakbeurs voor Interieurdecoratie en huislinnen in de Flanders Expo in Gent. Intirio 2017 wordt een beurs met het gevoel van een stad. We verwelkomen u dan ook graag van 29 januari tot en met 1 februari op onze stand. Bezoekt u de Intirio website voor meer informatie.

 
Heimtextil 2017

Heimtextil 2017

(10/01/2017 - 13/01/2017)

Ook dit jaar presenteerde Origin - luxury wallcoverings haar nieuwste behangcollecties tijdens de Heimtextil in Messe Frankfurt. Van 10 tot en met 13 januari konden geïnteresseerden een bezoek brengen aan deze internationale vakbeurs en de wandbekleding collecties voor 2017 ervaren. Voor meer informatie over deze beurs bezoekt u dan de website van Heimtextil.

 
Nieuwe behang collectie Identity

Nieuwe behangcollectie Identity

(27/10/2016)

Identity omarmt de schoonheid van natuurlijke imperfecties. Geïnspireerd door de kracht en eenvoud van de natuur geven de stijlvolle dessins een interieur een authentiek karakter en een exclusieve identiteit. Subliem voor het creëren van bijzondere, tijdloos chique muren met ingetogen allure.

 
Nieuwe behang collectie Wunderkammer

Nieuwe behangcollectie Wunderkammer

(20/10/2016)

Wunderkammer ontleent zijn naam aan het vergaren en tentoonstellen van individueel geselecteerde wereldse objecten. Ieder behangontwerp vertelt zijn eigen verhaal wat zorgt voor een rijke verzameling aan expressieve dessins, die zowel afzonderlijk als gecombineerd voor bijzondere, karakteristieke “couture walls” zorgen.

 
ETC Expo

Bezoek de Origin showroom in het ETC Expo te Culemborg

(11/09/2016)

ETC Expo is hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle, creatieve omgeving. Vanaf zondag 11 september zal Origin - luxury wallcoverings zich ook gaan presenteren op het ETC Expo. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons te komen bezoeken op onze stand 11B die u kunt vinden op de eerste verdieping.

 
Essentials

Nieuwe behangcollectie Essentials

(20/07/2016)

Effen behang past in iedere omgeving, past zich aan als een kameleon. Essentials omvat stijlvol effen behang voor ieder interieur. Door de grote variëteit aan mat glans effecten en elegante structuren krijgen de uni’s een rijk karakter en dragen zij bij aan het creëren van een hoogwaardig en luxe interieur.

 
Raw Elegance

Nieuwe behangcollectie Raw Elegance

(01/05/2016)

Geïnspireerd door de charme en authenticiteit van natuurlijke materialen introduceert Origin haar nieuwe collectie Raw Elegance. De modieuze dessins zijn door de verfijnde structuren en ambachtelijke kwaliteit een ware verrijking van ieder interieur. Luxe schuilt in de fraaie, subtiele glanstinten maar ook in de rijke materialen als marmer, zijde hout en steen.

 
stand 3.1 B34

Heimtextil 2016

(12/01/2016)

Van 12 t/m 15 januari vond de Heimtextil 2016 plaats in Messe Frankfurt. Ook Origin - luxury wallcoverings was dit jaar weer aanwezig op deze internationale vakbeurs voor huis- en projecttextiel. Klikt u hier voor een korte impressie van onze stand of bezoek de website van Heimtextil voor meer informatie over de beurs.

 
Lodge Origin luxury wallcoverings

 Nieuwe wandbekleding collectie Lodge

(01/09/2015)

Origin - luxury wallcoverings presenteert haar nieuwe vinyl wandbekleding collectie Lodge. Geïnspireerd door de pracht van de natuur geven de luxueuze dessins van Lodge een authentieke, rustieke charme aan iedere ruimte. Bijzonder in de collectie zijn de rijke (imitatie) grasweefsel patronen die een prachtig decor vormen in elk type interieur.

 
Urban Funky Origin luxury wallcovreings

Presentatie nieuwe wandbekleding collectie Urban Funky

(01/06/2015)

Urban Funky is de nieuwe wandbekleding collectie van Origin - luxury wallcoverings. De extravagante stijl van Urban Funky schittert in de dessins met een innovatief, swingend en fantasierijk karakter. Opvallend zijn de artistieke murals die met hun gewaagd kleurgebruik een modern, wonderlijk en dynamisch karakter uitstralen.