Stalenservice

 

Ervaar onze prachtige kleuren, verfijnde texturen en rijke materialen

Ons behang wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen boutique fabriek geproduceerd. Door het gebruik van verschillende traditionele druktechnieken en rijke, zorgvuldig geselecteerde materialen krijgt ons behang een verfijnde textuur en een luxueuze uitstraling.

 

stalen service

 

We proberen de kleur, textuur en de verschillende mat- en glanseffecten van het behang zo goed mogelijk over te brengen via de sfeerbeelden in onze webshop, maar om ons behang echt te kunnen ervaren raden we je aan gebruik te maken van onze stalen service. Met de stalenservice kun je van vrijwel elk behang een staal bestellen, zodat je thuis kunt bekijken of het behang aan je verwachtingen voldoet. Omdat de lichtinval erg bepalend kan zijn voor de kleurbeleving van het behang, adviseren je de staal te bekijken op de muur die je wilt gaan behangen.

 

Hoe bestel ik een proefstaal?

Een behangstaal kun je bestellen door op de productpagina op de button “staal aanvragen” te klikken. De staal wordt dan toegevoegd aan je winkelmandje. De afmetingen van de staal zijn 21 x 26,5 cm en de staal wordt per brievenbuspost verzonden. De kosten per staal bedragen €2,00 (incl. verzendkosten).


behang stalen service