0

Stalenservice

Wilt u Origin - luxury wallcoverings wandbekleding ervaren?

Om goed kennis te kunnen maken met de wandbekleding van Origin - luxury wallcoverings adviseren wij u om de producten niet alleen online te bekijken maar ook zeker zelf te ervaren. Bij onze stalenservice kunt u van vrijwel alle behang collecties stalen bestellen. U ontvangt dan een staal van het originele product op A4 formaat. Zo kunt u beter beoordelen of het geselecteerde product aan uw wensen en eisen voldoet. 

 

 

Staal aanvragen

Stalen kunnen u helpen om de kwaliteit, kleur, uitstraling en structuur van een product te beoordelen. Een staal aanvragen bij Origin - luxury wallcoverings gaat heel eenvoudig. Wanneer u van een product een staal wilt bestellen klikt u bij de afbeelding op het staalicoon. Zo voegt u automatisch een staal van het gewenste product toe aan uw bestelling. Wanneer er geen staalicoon bij het product staat weergegeven zijn er van dat item geen stalen beschikbaar. Klik op het staalicoon rechts bovenaan de pagina (naast de zoekbalk) om uw bestelling te bekijken. Hier kunt u ook uw stalenbestelling betalen en afronden.

 

Prijs en verzending

Bij Origin betaalt u voor een behangstaal 2,00 euro. U hoeft geen extra vrachtkosten te betalen. De stalen worden na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk naar u verzonden.

 

Origin - luxury wallcoverings wenst u veel succes bij het uitzoeken van de perfecte wandbekleding. Voor vragen over onze stalenservice of meer informatie over onze producten kunt u contact opnemen met stalenservice@originwallcoverings.com.

Bezig met laden...