HIDE & SEEK

“Scandinavian Simplicity”

 

 Origin’s nieuwe behangcollectie Hide & Seek voegt op verfijnde en harmonieuze wijze een frisse, eigentijdse en luxueuze Scandinavische sfeer toe aan de kinderkamer.

Geïnspireerd door de eenvoud en het minimalistische karakter van Scandinavisch design bevat Hide & Seek stijlvol kinderbehang bestaande uit strakke lijnen,  zachte tinten en grafische vormen.  Een contemporaine mix van design en kleur die zorgt voor rustige, modieuze en tijdloze muren.

Trendy behangprints van speelse luchtbellen, origami konijntjes, grootse sterren, veelkeurige stippen, geometrische driehoekjes en traditionele ruitmotieven versieren de wand met ingetogen allure. Subtiele, grafische ontwerpen die iedere kinderkamer omtoveren tot een ruimtelijk, modern en sfeervol verblijf.

Hide & Seek combineert licht, puur wit vliesbehang met heldere poederachtige pasteltinten als zacht roze, mint groen, lichtblauw en grijs. Lieve, moderne en tegelijkertijd tijdloze kleuren die op een eenvoudige en subtiele manier zorgen voor een aangename knusse sfeer in de jongens- en meisjeskamer.

Klik hier om door het online collectieboek van Hide & Seek te bladeren.

ruit behang lichtblauw
luchtbellen behang
stippen behang

 

Natuurlijk mat lijmdruk vliesbehang en digitaal fotobehang

De collectie Hide & Seek combineert traditioneel HD vliesbehang met natuurlijk, mat lijmdruk vliesbehang. Door de toevoeging van kalkverf, ook wel krijtverf genoemd, tijdens het productieproces heeft deze lijmdruk wandbekleding een extra matte uitstraling. Daarnaast biedt de collectie zes digitale fotowanden. Deze hebben vaste maten en geven elke ruimte een buitengewoon sfeervol karakter.


Verrijkt met een voelbare eco texture

Een aantal dessins in de Hide & Seek collectie zijn verrijkt met een voelbare eco texture. Door deze milieuvriendelijke oppervlaktestructuur krijgt de wandbekleding een bijzonder tastbaar reliëf wat de natuurlijke ‘look en feel’ van de behangdessins nog meer versterkt.

 

Subtiele, luxe glanseffecten

Opvallend in de Hide & Seek collectie zijn enkele grafische behangdessins waar verfijnde, luxe glanseffecten aan toegevoegd zijn. Deze ingetogen glanzende nuances voorzien de wandbekleding van een nog rijkere uitstraling. Bijzonder, chic maar bovenal bescheiden. driehoekjes behang roze kinderkamer
ruit behang kinderkamer
stippen behang kinderkamer

 

Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen

Hide & Seek wordt vervaardigd op een zware vlies kwaliteit die makkelijk te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie zeer geschikt voor professionele toepassingen. Het behang in de collectie Hide & Seek voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid.


Productinformatie en verkoopadressen

De wandbekleding op vliesdrager in de collectie Hide & Seek kost tussen de €49,50 en €64,50 per rol (53cm. x 10,05m.) en is verkrijgbaar bij de woninginrichter en de verf- en behangspeciaalzaak. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde Origin dealer.


Hide & Seek behangstalen

Van de wandbekleding in de Hide & Seek collectie kunt u op originwallcoverings.com A4 stalen bestellen. Ga voor meer informatie over het bestellen van stalen naar de Origin stalenservice.