Nieuwe behangcollectie Identity

"De authentieke charme van natuurlijke imperfecties

 

Identity, de nieuwe collectie wandbekleding van Origin – luxury wallcoverings, omarmt de schoonheid van natuurlijke imperfecties. Geïnspireerd door de kracht en eenvoud van de natuur geven de stijlvolle dessins een interieur een authentiek karakter en een exclusieve identiteit. Subliem voor het creëren van bijzondere, tijdloos chique muren met ingetogen allure.
    
Identity biedt hoogwaardige behangdessins die de ware uitstraling en tastbaarheid van natuurlijke materialen reconstrueren. Patronen lopen uiteen van geavanceerde steen- en houtstructuren en exotische bamboestengels tot kloeke bladmotieven en sierlijke veerdessins. Een glansrol is weggelegd voor Italiaans marmer. Alle dessins prikkelen de tastzin en geven het interieur een universele en tijdloze aantrekkingskracht met een rustig raffinement.

Het elegante kleurenpalet van Identity geeft kracht aan de bijzondere behangontwerpen.  Kleuren variëren van luxe smaragdgroen en helder turquoise tot kastanjebruin en chic tin grijs. Neutrale ivoortinten en warme beiges vormen een zachte subtiele aanvulling.  

Klik hier om door het online collectieboek van Identity te bladeren.

Luxe structuur behang zee groen
Elegant behang bladeren dessin
Behang marmer

 

Verrijkt met een tastbare eco-texture

De collectie Identity is vervaardigd op een duurzame vliesdrager verrijkt met een tastbare eco texture. Door deze milieuvriendelijke oppervlaktestructuur krijgt de wandbekleding een bijzonder tastbaar reliëf wat de natuurlijke look en feel van de dessins versterkt. Door de combinatie met een bijzondere lijmdruk- of ambachtelijke zijdedruk coating krijgt de wandbekleding een nog rijkere uitstraling.


Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen

Wunderkammer wordt vervaardigd op een zware vlies kwaliteit die makkelijk te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie zeer geschikt voor professionele toepassingen. Het behang in de collectie Wunderkammer voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid.

 

Behang bladeren bruin
Chic veren behang
Behang linnen structuurProductinformatie en verkoopadressen

De wandbekleding op vliesdrager in de collectie Identity (53cm. x 10,05m.) is verkrijgbaar bij de woninginrichter en de verf- en behangspeciaalzaak. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde Origin dealer.

Identity behangstalen

Van de wandbekleding in de Identity collectie kunt u op originwallcoverings.com A4 stalen bestellen. Ga voor meer informatie over het bestellen van stalen naar de Origin stalenservice.