Origin - luxury wallcoverings voor professionals

Geïnteresseerd in de wandbekleding van Origin – luxury wallcoverings?

Bent u geïnteresseerd in wandbekleding  van Origin – luxury wallcoverings? Wij adviseren u om eerst stalen van uw geselecteerde artikelen te bestellen. Zo kunt u de kleur, het dessin en de structuur van de wandbekleding in werkelijkheid zien én voelen. Op deze manier kunt u direct beoordelen of het product aan uw wensen en eisen voldoet.  


Stalen aanvragen voor interieur professionals

Origin – luxury wallcoverings biedt extra voordelen voor interieur professionals. Professionals hebben namelijk de mogelijkheid om met 50% korting behangstalen te bestellen. Bent u geïnteresseerd in Origin wandbekleding en wilt u stalen bestellen voor een project? Maakt u dan eerst een regulier klantaccount aan op de Origin website en stuurt u vervolgens een e-mail met uw persoons- en bedrijfsgegevens naar professionals@originwallcoverings.com. Na ontvangst zullen wij uw (professionele) gegevens controleren en uw reguliere klantaccount omzetten in een professioneel account waarbij Origin u de mogelijkheid biedt om behangstalen met korting te bestellen. 

 

Bestellen wandbekleding

Rollen van Origin – luxury wallcoverings wandbekleding zijn niet online verkrijgbaar. Wij verwijzen u graag naar een van onze dealers bij u in de buurt.

 

Werken met Origin – luxury wallcoverings wandbekleding

Bent u geïnteresseerd in werken met Origin – luxury wandbekleding? Neemt u dan gerust contact op met verkoop@originwallcoverings.com, we helpen u graag!