0

Hulp bij deze website

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van onze website? Lees hieronder een aantal korte instructies.


Wilt u informatie over Origin – luxury wallcoverings?

Onder het menu item over Origin vindt u allerlei informatie betreffende Origin - luxury wallcoverings. De pagina’s ons verhaal, ambachtelijk gemaakt, duurzaamheid en nieuws geven u een goede impressie van Origin – luxury wallcoverings, waar het merk voor staat en waar het zich mee bezig houdt.  Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom Origin, ga dan naar social media of schrijf u in voor de Origin nieuwsbrief. Voor informatie over Origin in de media gaat u naar in de pers en voor het aanvragen van afbeeldingen voor pers doeleinden klikt u op pers login. Contact informatie vindt u onder het item contact.


Zoekt u wandbekleding?

Onder het menu item wandbekleding kunt u vrijblijvend zoeken naar wandbekleding. Aan de linkerkant vindt u een filtermenu waar u uw keuze nog verder kunt verfijnen door te filteren op bijvoorbeeld productsoort, kleur, dessin, textuur of stijl.
Bij het menu item collecties kunt u ook zoeken naar wandbekleding binnen de verschillende Origin – luxury wallcoverings collecties. Hier kiest u eerst uw gewenste collectie en vervolgens kunt u behang zoeken binnen deze collectie.


Inspiratie opdoen?

Voor inspiratie voor het decoreren van een ruimte met wandbekleding kijkt u op de pagina inspiratie. Hier vindt u verschillende sfeerafbeeldingen met Origin – luxury wallcoverings wandbekleding. Ook hier vindt u aan de linkerkant een filter waarmee u uw keuze kunt verfijnen.


Staal aanvragen?

Wilt u een staal bestellen van Origin – luxury wallcoverings wandbekleding, kijkt u dan op de pagina stalenservice. Hier staat een uitgebreide uitleg over hoe u stalen kunt bestellen op de website.


Verkooppunten?

Op de pagina dealers vindt u heel gemakkelijk uw dichtstbijzijnde dealer van Origin – luxury wallcoverings wandbekleding. U hoeft alleen maar uw postcode en plaatsnaam in te vullen en de resultaten tonen de dichtstbijzijnde Orgin verkooppunten bij u in de buurt.


Professionals

Bent u professional? Ga dan naar het menu item professionals voor meer informatie over het werken met Origin – luxury wallcoverings wandbekleding.

 

Vragen en/of opmerkingen

Voor andere vragen/opmerking over de website van Origin – luxury wallcoverings neem gerust contact op via info@originwallcoverings.com.

Bezig met laden...