0

Ons verhaal

Origin - luxury wallcoverings

Door de jaren heen heeft Origin - luxury wallcoverings zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin-look, rijk en warm tegelijkertijd, is de basis van het succes van de Origin - luxury wallcoverings collecties. Het behang straalt luxe en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends.

 

Intern designteam

Alle wandbekledingcollecties worden door het Nederlandse Origin - designteam ontworpen. Dit team bestaat uit gedreven, professionele designers die zich voor iedere behangcollectie opnieuw laten inspireren door de nieuwste woon- en mode trends uit de hele wereld. Vol passie ontwerpen zij stijlvolle en vernieuwende behangcreaties die een prachtig decor vormen in ieder interieur.

 

 

 

Traditionele 'boutiquefabriek'

Origin - luxury wallcoverings koestert haar eigen ‘boutiquefabriek’ in Nederland. Hier wordt volgens de hoogste normen een verscheidenheid aan wandbekleding geproduceerd. Middels verfijnd ambachtelijk werk en met respect voor de natuur creëert Origin bijzondere behangcollecties die voldoen aan de hoogste verwachtingen. Meer informatie over de productie van Origin - luxury wallcoverings wandbekleding vindt u onder het item ambachtelijk gemaakt.

 

Verschillende druktechnieken

Bij het produceren van Origin - luxury wallcoverings wandbekleding wordt gebruikt gemaakt van verschillende druktechnieken. Hierdoor krijgt elk product een passende uitstraling. De traditionele lijmdruk methode voorziet het behang van een mat en natuurlijk uiterlijk. De basis van elegant zijdedruk is de ambachtelijk aangebrachte verflaag die het product het gevoel en uiterlijk van glanzende, natuurlijke zijde geeft. Beide technieken worden toegepast op vliesbehang wat verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. In combinatie met eco texture krijgt de wandbekleding een aangenaam tastbare oppervlaktestructuur wat zorgt voor diepte en een geraffineerde look & feel.

 

 

Professionele toepassingen

De wandbekleding van Origin - luxury wallcoverings voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid. Hierdoor is het behang uitermate geschikt voor gebruik in professionele toepassingen zoals bijvoorbeeld hotels, restaurants etc.

 

Sfeer impressie

Voor een visuele impressie van het bedrijf en de wijze waarop Origin - luxury wallcoverings wandbekleding wordt geproduceerd kunt u de video hieronder bekijken.

 

Making of Origin - luxury wallcoverings wallpaper

Bezig met laden...