Ons verhaal

 

Bij Origin – Luxury Wallcoverings vind je een groot assortiment aan hoogwaardig en luxueus behang voor een stijlvol en eigentijds interieur. Bekijk onze prachtige designs en laat je verleiden door de rijke materialen, de warme kleuren en verfijnde texturen en glanseffecten.


Origin luxe behang


Liefde voor design

Ons behang wordt met passie en oog voor detail door ons Nederlandse designteam ontworpen, waarbij klassieke thema’s worden gecombineerd met de laatste mode- en interieurtrends. Hierdoor ontstaan unieke en vernieuwende dessins die een lust voor het oog zijn.

 

Ambachtelijke druktechnieken

Ons behang wordt in onze eigen fabriek op ambachtelijke wijze geproduceerd. Door het gebruik van verschillende traditionele druktechnieken krijgt ons behang zijn kenmerkende luxe en geraffineerde uitstraling. Zo voorziet de traditionele lijmdruk methode het behang van een mooie matte look, terwijl onze zijdedruktechniek het behang de glans van natuurlijke zijde geeft.


Origin luxe behang


Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Door middel van onze ecologisch verantwoorde productie willen wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Daarom gebruiken wij voor ons behang uitsluitend papier uit duurzame bosbouw en zijn alle inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

 

Origin voor professionele toepassingen

Het behang van Origin - luxury wallcoverings voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid. Dit maakt ons behang uitermate geschikt voor professionele toepassingen. Het is daarom ook geen toeval dat ons behang veel gebruikt wordt voor de wandbekleding in hotels, restaurants, kantoorpanden en andere high-traffic areas.

 

behang stalen luxe